Ecobiogas
Notícies

Projecte per a recuperar els nutrients dels purins (LEMNA PROJECT)

Haga clic para ampliar la información
 

Gasinera de Biometà comprimit a les instal·lacions de Porgaporcs a Vila-sana

Haga clic para ampliar la información
   
Veure més notícies
Veure més notícies
   
Pixel
Destacats
Haga clic para ampliar la información
Pixel
 
Contacte
TÉ INTENCIÓ D'INSTAL·LAR UNA PLANTA DE BIOGÀS?
DOCUMENT ESTUDI AVANTPROJECTE
 

E-mail: info@ecobiogas.es
C/ Plaça Major, 12 Baixos
25245 Vila-sana, Lleida (Spain)
Tel. +34 973 070 608 · Fax +34 973 606 001

Mapa Mapa accés a Ecobiogas

Copyright Ecobiogas SL

Pixel
Empresa

ECOBIOGAS és el nom comercial de la societat Ecologic Biogas, SL  fundada l’any 2007 pels germans Porta com a resultat d’un èxit empresarial. És una enginyeria jove, dinàmica, especialitzada en el sector del biogàs com a energia renovable i de futur. Els seus socis fundadors van ser els primers a Espanya en desenvolupar amb èxit un projecte de planta de biogàs en el sector agrícola ramader, en funcionament des de finals del 2006.

Ecobiogas està formada per un equip de professionals que aporten la seva experiència i compta amb el suport de l'enginyeria alemanya “Krieg&Fischer Ingenieure GmbH” amb vint anys d'experiència en el sector del biogàs. La planta de biogàs pròpia ens ajuda a millorar dia a dia amb experiència i coneixements. Tot el conjunt fa que s’estigui en molt bona posició per afrontar els nous projectes de biogàs. 

Ecobiogas aposta pels ramaders i industrials que volen aprofitar les dejeccions animals de la seva explotació o els residus del seu negoci, per a generar energia renovable i contribuir a la conservació del medi ambient. Volem treure el màxim rendiment possible dels productes abans de ser considerats residus, esprémer al màxim les matèries primeres.

El nostre objectiu és oferir al ramader o industrial una alternativa de negoci que estigui vinculada a la seva explotació ramadera o negoci tradicional i contribuir amb una nova font d'energia renovable ecològica i econòmicament viable. Les inversions en plantes de biogàs tenen una alta rendibilitat amb períodes d’amortització situats entre 4 i 7 anys, en funció de la dimensió de la planta.

 

Mediambient Projectes Serveis El biogàs Empresa